Είδη ποτίσματος

Είδη ποτίσματος
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Λάστιχο ποτίσματος σπιράλ με πιστόλι 20 μέτρα Sidirela E-3572

Πρακτικότατο λάστιχο με ποτηστήρι.Το πιστόλι διαθέτει 4 διαφορετικές λειτουργίες εκτόξευσης νερού, για εναλλακτικούς τρόπους ποτίσματος.Το λάστιχο αυτό καθαυτό είναι σπιράλ, που σημαίνει οτι όταν δεν το χρησιμοποιείτε αυτό δεν μπερδεύεται, δε ανακατεύεται, δε διπλώνει και παραμένει όμορφα τακτοποιημένο σε σαλιγκάρι.Ιδανικό για περιορισμένους χώρους όπως π.χ. μπαλκόνια.Το μήκος του φτάνει τα 20 μέτρα. ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

Λάστιχο ποτίσματος σπιράλ με πιστόλι 15 μέτρα

Πρακτικότατο λάστιχο με ποτηστήρι.Το πιστόλι διαθέτει 4 διαφορετικές λειτουργίες εκτόξευσης νερού, για εναλλακτικούς τρόπους ποτίσματος.Το λάστιχο αυτό καθαυτό είναι σπιράλ, που σημαίνει οτι όταν δεν το χρησιμοποιείτε αυτό δεν μπερδεύεται, δε ανακατεύεται, δε διπλώνει και παραμένει όμορφα τακτοποιημένο σε σαλιγκάρι.Ιδανικό για περιορισμένους χώρους όπως π.χ. μπαλκόνια.Το μήκος του φτάνει τα 15 μέτρα. ..

9,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,98€

Λάστιχο ποτίσματος σπιράλ με εκτοξευτή 7,5 μέτρα

Πρακτικότατο λάστιχο με εκτοξευτή.Το λάστιχο αυτό καθαυτό είναι σπιράλ, που σημαίνει οτι όταν δεν το χρησιμοποιείτε αυτό δεν μπερδεύεται, δε ανακατεύεται, δε διπλώνει και παραμένει όμορφα τακτοποιημένο σε σαλιγκάρι.Ιδανικό για περιορισμένους χώρους όπως π.χ. μπαλκόνια.Το μήκος του φτάνει τα 7,5 μέτρα. ..

6,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,57€

Ποτιστήρι πλαστικό 4,5lt Dassimpo ΔΕΝ50400-00

Ποτιστήρι πλαστικό με λαβή & αποσπώμενο εξάρτημα ροής Χωρητικότητα: 4.5lt Η επιλογή του χρώματος γίνεται τυχαία ανάλογα με το διαθέσιμο απόθεμα του καταστήματος Διαστάσεις: 50x10x30εκ..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€